Ders Öğretim Planı
Dersin Kodu |
Dersin Adı |
Dersin Türü |
Yıl |
Yarıyıl |
AKTS |
Kredi |
|
|
|
0 |
0 |
0 |
0 |
Lisans
1 |
Üniversitede edinilen mesleki becerilerini ve bilgilerini profesyonel bir ortamda kullanabilir, geliştirebilir ve dönüştürebilir. |
2 |
Gastronomi ve mutfak sanatlarının mutfak pratiği hakkında bilgi sahibi olur. |
3 |
Profesyonel/akademik çalışma ortamında performans sergileyerek becerilerini geliştirir. |
4 |
Profesyonel ve akademik çalışma ortamlarında kullanılan raporlama ve sunum teknikleri hakkında bilgi ve deneyim kazanır. |
Yok
Hafta |
Teorik |
[OgretimYontemVeTeknikleri] |
[OnHazirlik] |
1 |
Haftalık çalışma raporu |
|
|
2 |
Haftalık çalışma raporu |
|
|
3 |
Haftalık çalışma raporu |
|
|
4 |
Haftalık çalışma raporu |
|
|
5 |
Haftalık çalışma raporu |
|
|
6 |
Haftalık çalışma raporu |
|
|
7 |
Ara rapor sunumu |
|
|
8 |
Haftalık çalışma raporu |
|
|
9 |
Haftalık çalışma raporu |
|
|
10 |
Haftalık çalışma raporu |
|
|
11 |
Haftalık çalışma raporu |
|
|
12 |
Haftalık çalışma raporu |
|
|
13 |
Haftalık çalışma raporu |
|
|
14 |
Haftalık çalışma raporu |
|
|
15 |
Final Sınavı ve Sunum |
|
|
Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri |
Adet |
Değer |
Ara Sınav |
1 |
100 |
Toplam
|
100
|
Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri |
Adet |
Değer |
Final Sınavı |
1 |
100 |
Toplam
|
100
|
Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri |
40
|
Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri |
60
|
Etkinlikler |
Sayısı |
Süresi (saat) |
Toplam İş Yükü (saat) |
Ara Sınav |
1 |
186 |
186 |
Final Sınavı |
1 |
186 |
186 |
Uygulama/Pratik |
70 |
4 |
280 |
Rapor Hazırlama |
14 |
1 |
14 |
Performans |
14 |
6 |
84 |
Toplam İş Yükü (saat)
|
750
|
* Katkı Düzeyi : 1 Çok düşük 2 Düşük 3 Orta 4 Yüksek 5 Çok yüksek