GERİ DÖN

Lisans Programları


İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi - Psikoloji - - Psikoloji (İngilizce)



Program Tanımları

Psikoloji (İngilizce) Bölümü 2014'te kurulmuş olup İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi bünyesinde faaliyetlerini sürdürmektedir Bölüm 2014-2015 eğitim-öğretim yılında ilk öğrencilerini kabul etmiş, ilk mezunlarını 2019’da vermiştir.

Derece: Psikoloji Lisans Diploması Unvan: Psikolog

Lisans Derecesi (EQF-LLL 6. Düzey)

TC Vatandaşları : Programa, EA puan türüne göre merkezi yerleştirme ile öğrenci alınmaktadır. ÖSYM tarafından programa yerletirilen öğrencilerin, ilan edilen kayıt tarihlerinde, mali yükümlülüklerini tamamlayarak kesin kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Yabancı Uyruklular: Yabancı uyruklu öğrenciler Üniversite Senatosu tarafından belirlenen kriterler doğrultusunda kabul edilir. Lütfen ilgili web sayfasını inceleyiniz. https://international.nisantasi.edu.tr/sayfa/prospective-students-673674 Yatay Geçiş: Yurt içi veya dışında eşdeğer programda öğrenimine başlamış bir öğrenci yatay geçiş için başvuru yapabilir. Öğrencinin kabulü dönem başlamadan, her bir öğrencinin şartları ve başvuru yaptığı derece dikkate alınarak incelenir ve özel olarak değerlendirilir. Lütfen ilgili mevzuatı inceleyiniz. Nişantaşı Üniversitesi Önlisans ve Lisans Öğretimi Yatay Geçiş Yönergesi https://www.nisantasi.edu.tr/Images/Yonergeler/TYTM-5-_onlisans_ve_lisans_ogretimi_yatay_gecis_yonergesi_-_23.10.2013.pdf Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik https://www.mevzuat.gov.tr/mevzuat?MevzuatNo=13948&MevzuatTur=7&MevzuatTertip=5 Değişim Öğrencileri: Üniversite taraķndan onaylanmış ve bir anlaşma ile çerçevesi belirlenmiş öğrenci değişim programları kapsamında yurtiçi ve yurtdışından gelen öğrenciler programda verilen dersleri alabilirler.

Öğrencilerin önceki öğrenim ve kazanımları, “İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Önceden Kazanılmış Yeterliliklerin Tanınması, Ders Eşdeğerlik ve İntibak Esasları Yönergesi” ne uygun olarak tanınabilir ve bu doğrultuda gerekli derslerden muafiyet sağlanabilir. Yönergeye ulaşmak için link: https://www.nisantasi.edu.tr/Images/Yonergeler/onceden-kazanilmis-yeterliliklerin-taninmasi-ders-esdegerlik-ve-intibak-esaslari-yonergesi40120395.pdf

Yeterlilik Koşulları ve Kuralları, “Mezuniyet Koşulları” bölümünde açıklandığı gibidir.

Vizyon: Psikoloji (İng.) Bölümü 'nün yerel ve evrensel boyutlarda insanlığın geçmiş ve geleceğindeki psikoloji bilimi ile ilgili sorunları anlayıp, çözmeye ve ürettiği bilgiyi bilime ve insanlık yararına sunarak, değişime ve gelişime liderlik etmektir. Misyon: Psikoloji (İng.) Bölümü'nün misyonu, insani değerleri ve bilimi kendine ışık tutup, yaşadığı ülkenin geçmişine hâkim olarak geleceği yakalayan, bilimsel bilgiye evrensel düzeyde katkıda bulunabilecek sürekli gelişme isteğinde olan, üstün nitelikli psikologlar yetiştirmektir. Amaç/Hedefler: Psikoloji (İng.) Bölümü 'nün temel amacı öğrencilerine psikoloji alanında temel kuramsal bilgilerin yanı sıra güncel ve uygulamalı bilgi ve becerileri kazandırmaktır. Bu amaç doğrultusunda mezunların, psikolojinin alt alanları ve diğer bilim dalları ile ilişkisini bilen, psikolojik süreçleri anlayan ve sorgulayan, psikoloji alanında bilimsel araştırma yeterliğine sahip, psikolojik sorunları farklı bakış açılarıyla inceleyebilen, etik ilkelere bağlı, sorumluluk alabilen, etkili iletişim kurabilen, bireyler arası farklılıklara saygılı, uygulamaya yönelik deneyim sahibi bireyler olması hedeflenmektedir. Genel bilgi: Psikoloji (İng.) Bölümü, önce öğrencilerine kendilerini sürekli geliştirebilecekleri, hedeflerini yükseltecekleri, kuramsal ve uygulamalı alanda disiplinler arası bir akademik ve bilimsel eğitim-öğretim ortamı sağlayıp temel ve yeni psikoloji bilgisine sahip; bilimsel, yaratıcı ve eleştirel düşünme biçimini benimseyen; bilimsel araştırmaları tasarlayıp ve yürütebilen; İngilizceyi etkin olarak kullanabilen; kendisine ve çevresine saygılı; kendini sürekli geliştiren; çağdaş psikoloji yöntemlerinin gereklerini yerine getiren; etik kurallarını uygulayan; Dünyadaki ve ülkemizdeki düşünsel, kültürel farklılıklara ve yeni fikirlere açık; insana, topluma ve insani değerlere duyarlı; özgüveni yüksek, etkili iletişim becerilerine sahip mezunlar yetiştirmeyi görev edinmiş bir bölümdür.

Psikoloji Bölümü'nden mezun olanlar, psikolojinin farklı uzmanlık alanlarıyla ilgili sektörlerde çalışabilmektedirler. Bu alanlardan bazıları; -Klinikler -Sağlık Bakanlığı'na bağlı resmi kurum ve kuruluşlar, Özel Hastaneler, Sağlık Merkezleri -Rehabilitasyon Merkezleri ve Özel Eğitim Kurumları -Araştırma ve Eğitim Kurumları -Kreş ve Anaokulları -Sosyal Hizmetler Alanı -Adli Kurumlar -İnsan Kaynakları ve Danışmanlık Firmaları -Rehberlik Araştırma Merkezleri - Örgüt psikoloğu olarak çeşitli şirketler -Huzurevleri -Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Sektörü -Kitle İletişim (Medya) Sektörü -Kamu Sektörü (Ordu, Emniyet vb.) -Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Birimleri

Psikoloji Bölümü'nden başarı ile mezun olanlar, psikoloji bölümü mezunlarının kabul edildiği herhangi bir kurumda lisansüstü eğitim yapma hakkına sahiptirler.

Dönem başında ilgili derse kayıt yaptıran öğrencilerin dönem sonu sınavına girebilmesi için teorik derslerin en az %70`ine, uygulamalı derslerin ise en az % 80’ine devam etmiş olmaları gerekmektedir. Öğrenciler, her ders için ara sınav ve yarıyıl sonu sınavına tabi tutulurlar. Başarı notuna, ara sınavın (ara sınav notu olarak ödev, laboratuvar sınavı, quiz vb. gibi ölçme araçlarından elde edilen puanlar da değerlendirmeye alınabilir) katkısı % 40, yarıyıl sonu sınavının katkısı ise % 60 şeklindedir. Her dersin ölçme ve değerlendirme ölçütleri için Müfredat’ta (aşağıda) yer alan ders ismini tıklayabilirsiniz. https://ebp.nisantasi.edu.tr/DereceProgramlari/Detay/1/51/241/932001 İlgili yönetmelik ve yönergeleri inceleyebilirsiniz. Nişantaşı Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği https://www.nisantasi.edu.tr/Images/Yonergeler/nisantasi-universitesi-on-lisans-ve-lisans-egitim-ogretim-ve-sinav-yonetmeligi-1544216789.pdf Sınav ve Başarı Değerlendirme Sistemi Yönergesi https://www.nisantasi.edu.tr/Images/Yonergeler/04S2-2-_sinav_ve_basari_degerlendirme_sistemi_yonergesi_23.06.2015.pdf Nişantaşı Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönergesi https://www.nisantasi.edu.tr/Images/Yonergeler/nisantasi-universitesi-yabanci-diller-bolumu-egitim-ogretim-ve-sinav-yonergesi-1692554390.pdf Nişantaşı Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama Ve Araştırma Merkezi (Nişantaşı Tömer) Eğitim-Öğretim Ve Sınav Yönergesi https://www.nisantasi.edu.tr/Images/Yonergeler/nisantasi-universitesi-turkce-ogretimi-uygulama-ve-arastırma-merkezi-nisantasi-tomer-egitimogretim-ve-sinav-yonergesi-676221518.pdf

Öğrencilerin mezuniyet hakkı elde edebilmesi için müfredatta yer alan derslerin (toplam en az 240 AKTS karşılığı) tamamını başarıyla tamamlamış olması ve mezuniyet aşamasındaki genel ağırlıklı not ortalamasının 4.00 üzerinden en az 2.00 olması gerekmektedir. Mezuniyet için öğrencinin staj veya bitirme projesini de başarılı bir şekilde tamamlamış olması gerekmektedir. İlgili yönetmelik ve yönergeleri inceleyiniz. Nişantaşı Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği https://www.nisantasi.edu.tr/Images/Yonergeler/nisantasi-universitesi-on-lisans-ve-lisans-egitim-ogretim-ve-sinav-yonetmeligi-1544216789.pdf Nişantaşı Üniversitesi 8. Yarıyılda İş Başında Mesleki Uygulamalar (İMU) Yönergesi https://www.nisantasi.edu.tr/Images/Yonergeler/LRVV-nisantasi_universitesi_8._yariyilda_is_basinda_mesleki_uygulamalar_imu.pdf Nişantaşı Üniversitesi Diploma, Diploma Eki Ve Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönerge https://www.nisantasi.edu.tr/Images/Yonergeler/nisantasi-universitesi-diploma-diploma-eki-ve-diger-belgelerin-duzenlenmesine-iliskin-yonerge511959282.pdf

Tam Zamanlı

Bölüm Başkanı: Ferihan Tanrıkut Eposta: ferihan.tanrikut@nisantasi.edu.tr Telefon: +90(212)2101010 Adres: Neotech Kampüs, Maslak Mah., Taşyoncası Sok. No: 1V ve No: 1Y, 34398 Sarıyer/İstanbul

Psikolojinin farklı alt dallarına yönelik zorunlu derslerin yanı sıra seçmeli ders çeşitliliği, Psikolojinin farklı alt alanlarında uzmanlaşmış öğretim üyelerinden ders alma fırsatı, Kuramsal derslerin yanı sıra uygulamaya yönelik dersler, Diğer bölümlerden ders alma olanağı, Gönüllü staj olanağı, Son dönem psikoloji alanında uygulamalı olarak yapılacak İşbaşında Mesleki Uygulamalar dersi, Psikoloji alanında bilimsel ve sosyal etkinliklerde görev alma olanağı...


Müfredat

D : Ders U: Uygulama L: Laboratuvar

2019-2020 Müfredatı-PSI

Program Çıktıları

1 Psikoloji biliminin gelişimini, diğer davranış bilimleriyle ilişkisini, temel kavramlarını ve alandaki kuramsal bakış açılarını tanımlayabilir.
2 Psikolojinin alt alanlarına ilişkin araştırma yöntemleri ve uygulamalarını listeleyebilir.
3 Psikoloji alanında, temel düzeyde gözlem ve görüşme tekniklerini uygulayabilir.
4 Psikoloji alanında gerçekleştirilmiş nicel ya da nitel bir araştırmanın sonuçlarını değerlendirebilir.
5 Psikoloji ile ilgili ileri düzeydeki bir çalışmayı bağımsız olarak ve/veya başkalarıyla disiplinler arası ekip ruhuna uygun olarak yürütebilir.
6 Alanla ilgili uygulamada görülebilecek herhangi bir aksaklığı veya sorunu çözmek için bireysel düzeyde ve ekip olarak sorumluluk alır.
7 Psikoloji alanında edindiği ileri düzeydeki bilgi ve becerileri eleştirel bir yaklaşımla değerlendirebilir.
8 Yaşam boyu öğrenme, değişim ve yeniliğe açıklık ilkesini uygular.
9 Psikoloji alanına ilişkin edindiği bilgi ve becerileri değerlendirme, ilgili kişi ve kurumlara yazılı ve sözlü olarak ifade edebilir.
10 Psikoloji alanı ile ilgili konularda düşüncelerini ve sorunlara ilişkin çözüm önerilerini ifade edip, paylaşma ve tartışma konusunda, meslektaşları ve meslek örgütleriyle iş birliği yapabilir.

Program Çıktıları - Türkiye Yüksek Öğretim Yeterlilikler Çerçevesi İlişkilendirme

TYYÇ
Program Çıktıları
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
BİLGİ
1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
BECERİ
1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
YETKİNLİKLER ( Bağımsız Çalışabilme ve Sorumluluk Alabilme Yetkinliği )
1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
YETKİNLİKLER ( Öğrenme Yetkinliği )
1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
YETKİNLİKLER ( İletişim ve Sosyal Yetkinlik )
1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
4
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
5
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
YETKİNLİKLER ( Alana Özgü Yetkinlik )
1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

0. Dönem
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor KREDİ
HAZ İngilizce İngılızce Hazırlık Zorunlu - - - - -
TMR Türkçe Türkçe Hazırlık Zorunlu - - - - -
Toplam 0 0 0
1. Dönem
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor KREDİ
EHIS101 İngilizce Ataturk's Prıncıples and Hıstory of Revolutıon I Zorunlu 2 - - 2 2
EPSI101 İngilizce Basıc Mathematıcs Zorunlu 3 - - 6 3
EPSI107 İngilizce Psychology I Zorunlu 3 - - 7 3
EPSI121 İngilizce Phılosophy Zorunlu 3 - - - 3
EPSI127 İngilizce Introductıon to Socıology Zorunlu 3 - - - 3
ERPT101 İngilizce Research and Presentatıon Technıques Zorunlu 2 - - 3 2
Toplam 16 0 0 18 16
2. Dönem
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor KREDİ
EHIS102 İngilizce Ataturk's Prıncıples and Hıstory of Revolutıon II Zorunlu 2 - - 2 2
EPSI102 İngilizce Basıc Statıstıcs Zorunlu 3 - - 4 3
EPSI104 İngilizce Socıology II Zorunlu 3 - - 6 3
EPSI106 İngilizce Phılosophy II Zorunlu 3 - - 6 3
EPSI108 İngilizce Psychology II Zorunlu 3 - - 7 3
EPSI110 İngilizce General Bıology Zorunlu 3 - - 5 3
Toplam 17 0 0 30 17
3. Dönem
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor KREDİ
EPSI203 İngilizce Research Methods ın Psychology Zorunlu 3 - - 5 3
EPSI205 İngilizce Socıal Psychology I Zorunlu 3 - - 5 3
EPSI207 İngilizce Learnıng Psychology Zorunlu 3 - - 5 3
EPSI209 İngilizce Physıologıcal Psychology Zorunlu 3 - - 4 3
EPSI211 İngilizce Theorıes of Personalıty I Zorunlu 3 - - 4 3
EPSI223 İngilizce Developmental Psychology I Zorunlu 3 - - - 3
EPSI225 İngilizce Industrıal and Organızatıonal Psychology Zorunlu 3 - - - 3
ETRL201 İngilizce Turkısh Language I Zorunlu 2 - - 2 2
Toplam 23 0 0 25 23
4. Dönem
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor KREDİ
EPSI204 İngilizce Sensatıon and Perceptıon Zorunlu 3 - - 5 3
EPSI206 İngilizce Socıal Psychology II Zorunlu 3 - - 5 3
EPSI208 İngilizce Health Psychology Zorunlu 3 - - 5 3
EPSI210 İngilizce Hıstory of Psychology Zorunlu 3 - - 4 3
EPSI220 İngilizce Theory of Personalıty Zorunlu 3 - - - 3
EPSI222 İngilizce Developmental Psychology II Zorunlu 3 - - - 3
ETRL202 İngilizce Turkısh Language II Zorunlu 2 - - 2 2
Toplam 20 0 0 21 20
5. Dönem
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor KREDİ
2019SEC-5.PSI Türkçe 2019 Psıkolojı (İngılızce) 5.yarıyıl Seçmelı Derslerı Seçmeli - - - - -
EPSI301 İngilizce Testıng and Measurement ın Psychology Zorunlu 2 - - 4 2
EPSI321 İngilizce Psychopathology Zorunlu 3 - - - 3
Toplam 5 0 0 4 5
6. Dönem
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor KREDİ
2019SEC-6.PSI Türkçe 2019 Psıkolojı (İngılızce) 6.yarıyıl Seçmelı Derslerı Seçmeli - - - - -
EPSI302 İngilizce Data Analysıs and SPSS ın Psychology Zorunlu 3 - - 4 3
EPSI304 İngilizce Psychopathology II Zorunlu 3 - - 6 3
Toplam 6 0 0 10 6
7. Dönem
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor KREDİ
2019SEC-7.PSI Türkçe 2019 Psıkolojı (İngılızce) 7.yarıyıl Seçmelı Derslerı Seçmeli - - - - -
EPSI421 İngilizce Clınıc Psychology Zorunlu 3 - - - 3
Toplam 3 0 0 3
8. Dönem
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor KREDİ
2019SEC-8.PSIING İngilizce Professıonal Practıces at Work 8th Century Electıve Courses Seçmeli 2 20 - - 12
Toplam 2 20 0 12
2019SEC-5.PSI - 2019 Psikoloji (İngilizce) 5.yarıyıl Seçmeli Dersleri
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor KREDİ
EFRA301.1 Türkçe French I Seçmeli 3 - - 5 3
EISP301.1 Türkçe Spanısh I Seçmeli - - - 5 3
EPSI305 İngilizce Psychosocıal Rehabılıtatıon Seçmeli 3 - - 5 3
EPSI307 İngilizce Cognıtıve Psychology Seçmeli 3 - - 5 3
EPSI311 İngilizce Crıtıcal Psychology Seçmeli 3 - - 5 3
EPSI315 İngilizce Human Resources Management Seçmeli 3 - - 5 3
ERUS301.1 Türkçe Russıan I Seçmeli 3 - - 5 3
ESRP301 İngilizce Socıal Responsbılıty Project Seçmeli 3 - - 5 3
2019SEC-6.PSI - 2019 Psikoloji (İngilizce) 6.yarıyıl Seçmeli Dersleri
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor KREDİ
EFRA302.1 Türkçe French II Seçmeli 3 - - 5 3
EISD302.1 Türkçe Sıgn Language Seçmeli 3 - - 5 3
EISP302.1 Türkçe Spanısh II Seçmeli 3 - - 5 3
EPSI310 İngilizce Experımental Psychology Seçmeli 3 - - 5 3
EPSI312 İngilizce Developmental Psychopathology Seçmeli 3 - - 5 3
EPSI314 İngilizce Cyber Culture and Socıal Lıfe Seçmeli 3 - - 5 3
EPSI316 İngilizce Psychology of Art Seçmeli 3 - - 5 3
ERUS302.1 Türkçe Russıan II Seçmeli 3 - - 5 3
2019SEC-7.PSI - 2019 Psikoloji (İngilizce) 7.yarıyıl Seçmeli Dersleri
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor KREDİ
EFRA401.1 Türkçe French III Seçmeli 3 - - 5 3
EISP401.1 Türkçe Spanısh III Seçmeli 3 - - 5 3
EPSI405 İngilizce Psychotraumatology Seçmeli 3 - - 5 3
EPSI409 İngilizce Psychology of Language Seçmeli 3 - - 5 3
EPSI413 İngilizce Group Processes Seçmeli 3 - - 5 3
EPSI417 İngilizce Human Rıghts and Democracy Seçmeli 3 - - 5 3
ERUS401.1 Türkçe Russıan III Seçmeli 3 - - 5 3
2019SEC-8.PSIING - Professional Practices at Work 8th Century Elective Courses
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor KREDİ
EPSI404 İngilizce Workıng ın a Fırm as Permanent Employee (+Report) Seçmeli 2 20 - 30 12
EPSI406 İngilizce Applıed Research Project (Dıssertatıon) Seçmeli 2 20 - 30 12

2020-2021 Müfredatı PSK ING

Program Çıktıları

1 Psikoloji biliminin gelişimini, diğer davranış bilimleriyle ilişkisini, temel kavramlarını ve alandaki kuramsal bakış açılarını tanımlayabilir.
2 Psikolojinin alt alanlarına ilişkin araştırma yöntemleri ve uygulamalarını listeleyebilir.
3 Psikoloji alanında, temel düzeyde gözlem ve görüşme tekniklerini uygulayabilir.
4 Psikoloji alanında gerçekleştirilmiş nicel ya da nitel bir araştırmanın sonuçlarını değerlendirebilir.
5 Psikoloji ile ilgili ileri düzeydeki bir çalışmayı bağımsız olarak ve/veya başkalarıyla disiplinler arası ekip ruhuna uygun olarak yürütebilir.
6 Alanla ilgili uygulamada görülebilecek herhangi bir aksaklığı veya sorunu çözmek için bireysel düzeyde ve ekip olarak sorumluluk alır.
7 Psikoloji alanında edindiği ileri düzeydeki bilgi ve becerileri eleştirel bir yaklaşımla değerlendirebilir.
8 Yaşam boyu öğrenme, değişim ve yeniliğe açıklık ilkesini uygular.
9 Psikoloji alanına ilişkin edindiği bilgi ve becerileri değerlendirme, ilgili kişi ve kurumlara yazılı ve sözlü olarak ifade edebilir.
10 Psikoloji alanı ile ilgili konularda düşüncelerini ve sorunlara ilişkin çözüm önerilerini ifade edip, paylaşma ve tartışma konusunda, meslektaşları ve meslek örgütleriyle iş birliği yapabilir.

Program Çıktıları - Türkiye Yüksek Öğretim Yeterlilikler Çerçevesi İlişkilendirme

TYYÇ
Program Çıktıları
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
BİLGİ
1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
BECERİ
1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
YETKİNLİKLER ( Bağımsız Çalışabilme ve Sorumluluk Alabilme Yetkinliği )
1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
YETKİNLİKLER ( Öğrenme Yetkinliği )
1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
YETKİNLİKLER ( İletişim ve Sosyal Yetkinlik )
1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
4
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
5
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
YETKİNLİKLER ( Alana Özgü Yetkinlik )
1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

0. Dönem
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor KREDİ
HAZ İngilizce İngılızce Hazırlık Zorunlu - - - - -
TMR Türkçe Türkçe Hazırlık Zorunlu - - - - -
Toplam 0 0 0
1. Dönem
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor KREDİ
CSAR101 İngilizce Communıcatıon Skılls and Academıc Reportıng I Zorunlu 2 2 - 6 3
EHIS191 İngilizce Ataturk's Prıncıples and Hıstory of Revolutıon I Zorunlu 2 - - 3 2
EPIS123 İngilizce Psychology I Zorunlu 3 - - 5 3
EPSI121 İngilizce Phılosophy Zorunlu 3 - - 6 3
EPSI125 İngilizce General Bıology Zorunlu 3 - - 5 3
EPSI127 İngilizce Introductıon to Socıology Zorunlu 3 - - 6 3
Toplam 16 2 0 31 17
2. Dönem
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor KREDİ
CSAR102 İngilizce Communıcatıon Skılls and Academıc Reportıng II Zorunlu 2 2 - 6 3
EBUS108 İngilizce Basıc Statıstıcs Zorunlu 3 - - 4 3
EHIS192 İngilizce Ataturk's Prıncıples and Hıstory of Revolutıon II Zorunlu 2 - - 3 2
EPSI120 İngilizce Psychology II Zorunlu 3 - - 5 3
EPSI122 İngilizce Research Methods ın Psychology Zorunlu 2 2 - 6 3
EPSI124 İngilizce Socıal Antropology Zorunlu 3 - - 6 3
Toplam 15 4 0 30 17
3. Dönem
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor KREDİ
EPSI221 İngilizce Posıtıve Psychology and Communıcatıon Skılls Zorunlu 3 - - 5 3
EPSI223 İngilizce Developmental Psychology I Zorunlu 3 - - 6 3
EPSI225 İngilizce Industrıal and Organızatıonal Psychology Zorunlu 3 - - 6 3
EPSI227 İngilizce Socıal Psychology Zorunlu 3 - - 6 3
ETRL201 İngilizce Turkısh Language I Zorunlu 2 - - 2 2
GE01ING İngilizce GE Electıve Courses (3. YY) Seçmeli - - - - -
Toplam 14 0 0 25 14
4. Dönem
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor KREDİ
EPSI220 İngilizce Theory of Personalıty Zorunlu 3 - - 5 3
EPSI222 İngilizce Developmental Psychology II Zorunlu 3 - - 6 3
EPSI224 İngilizce Learnıng Psychology Zorunlu 3 - - 6 3
EPSI226 Türkçe Physıologıcal Psychology Zorunlu 3 - - 6 3
ETRL202 İngilizce Turkısh Language II Zorunlu 2 - - 2 2
GE02ING İngilizce GE Electıve Courses (4. YY) Seçmeli - - - - -
Toplam 14 0 0 25 14
5. Dönem
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor KREDİ
2020SEC-5-PSK-İNG. Türkçe İİSBF Psıkolojı İngılızce 5. YY. Seçmelı Dersler Seçmeli - - - - -
EPSI321 İngilizce Psychopathology Zorunlu 3 - - 7 3
GE03ING İngilizce GE Electıve Courses (5. YY) Seçmeli - - - - -
ÜNİSEÇ(5YY) Türkçe Ünıversıte Seçmelı Derslerı - - - - -
Toplam 3 0 0 7 3
6. Dönem
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor KREDİ
2020SEC-6-PSK-İNG. Türkçe İİSBF Psıkolojı İngılızce 6. YY. Seçmelı Dersler Seçmeli - - - - -
EPSI322 İngilizce Cognıtıve Psychology Zorunlu 3 - - 7 3
GE04ING İngilizce GE Electıve Courses (6. YY) Seçmeli - - - - -
KEP302 İngilizce KEP I Zorunlu - - - - -
ÜNİSEÇ(6YY) Türkçe Ünıversıte Seçmelı Derslerı - - - - -
Toplam 3 0 0 7 3
7. Dönem
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor KREDİ
2020SEC-7-PSK-İNG. Türkçe İİSBF Psıkolojı İngılızce 7. YY. Seçmelı Dersler Seçmeli - - - - -
EPSI421 İngilizce Clınıc Psychology Zorunlu 3 - - 7 3
GE05ING İngilizce GE Electıve Courses (7. YY) Seçmeli - - - - -
KEP401 İngilizce KEP II Zorunlu - - - - -
ÜNİSEÇ(7YY) Türkçe Ünıversıte Seçmelı Derslerı - - - - -
Toplam 3 0 0 7 3
8. Dönem
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor KREDİ
IMUING Türkçe 8. YY IMU Electıve Courses Seçmeli 2 20 - - 12
Toplam 2 20 0 12
GE01ING - GE Elective Courses (3. YY)
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor KREDİ
GEE01001 İngilizce Introductıon to Theatre Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01002 İngilizce Classıcal Turkısh Art and Artısts Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01003 İngilizce Fıne Arts ın Turkey Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01004 İngilizce Introductıon to Turkısh Classıcal Musıc Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01005 İngilizce Introductıon to World Musıc Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01006 İngilizce Color ın Space Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01007 İngilizce Art and Creatıvıty Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01008 İngilizce Style Consultıng Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01009 İngilizce The Art of Turkısh Cuısıne Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01010 İngilizce Vırtual Dıscovery of İstanbul Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01011 İngilizce Cıty and Culture Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01013 İngilizce Turkısh Poetry and Poets Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01014 İngilizce Creatıve Lıterature Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01015 İngilizce Hıstory of Cınema Seçmeli 3 - - 5 3
GEE02001 İngilizce Ottoman Culturel Hıstory Seçmeli 3 - - 5 3
GEE02002 İngilizce Hıstory of Cıvılızatıon Seçmeli 3 - - 5 3
GEE02003 İngilizce Anatolıan Cıvılızatıons Seçmeli 3 - - 5 3
GEE02004 İngilizce Introductıon to Archeology Seçmeli 3 - - 5 3
GEE02005 İngilizce Istanbul ın Socıal and Hıstorıcal Perspectıves Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03001 İngilizce Traffıc and Road Safety Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03002 İngilizce Ethıcs and Deontology Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03003 İngilizce Physıcal Fıtness Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03004 İngilizce Human Rıghts Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03005 İngilizce Engıneerıng Ethıcs Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03006 İngilizce Envıronmental Protectıon Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03007 İngilizce Physıcal Lıteracy Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03008 İngilizce Dısaster Awereness Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03009 İngilizce Volunteerıng Actıons Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03010 İngilizce Nutrıtıon and Healty Lıfe Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03011 İngilizce Lıfelong Sport Seçmeli 3 - - 5 3
GEE04001 İngilizce Modern Logıc Seçmeli 3 - - 5 3
GEE04002 İngilizce Contemporary Phılosopy Seçmeli 3 - - 5 3
GEE04003 İngilizce Phılosopy of Lıfe Seçmeli 3 - - 5 3
GEE04004 İngilizce Phılosopy of Medıa Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05001 İngilizce World Economıcs Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05002 İngilizce Behavıoural Economıcs Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05003 İngilizce Sustaınable Development Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05004 İngilizce Strategıc Roadmaps and Innovatıon Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05005 İngilizce Conflıct Management Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05006 Türkçe Behavıoral Fınance Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05007 İngilizce Fınancıal Lıteracy Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05008 İngilizce Entrepreneurshıp and Busıness Plan Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05009 İngilizce Learnıng Organızatıons Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05010 İngilizce Money and Investment Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05011 İngilizce Career Plannıng Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05012 İngilizce Fun at Work Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05013 İngilizce Project Desıgn and Management Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06001 İngilizce Sıber Securıty Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06002 Türkçe Scıence and Technology Development Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06003 İngilizce Web Technologıes Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06004 İngilizce Dıjıtal Content Productıon Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06005 İngilizce New Medıa Publıshıng Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06006 İngilizce Vıdeo Productıon Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06007 İngilizce R&D Management Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06008 İngilizce Unmanned Aerıal Vehıcle Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06009 İngilizce Artıfıcıal Intellıgence and Control Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06010 İngilizce Dıgıtal Lıteracy Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06011 İngilizce Technology Dependency Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06012 İngilizce Aerospace Technology Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06013 İngilizce 3D Modellıng and Vısualızatıon Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06014 İngilizce Sports and Technology Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06016 İngilizce VR Desıgn Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06017 İngilizce Character Desıgn Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06018 İngilizce Mobıle Interactıon Desıgn Seçmeli 3 - - 5 3
GEE07001 İngilizce Art of Communıcatıon Seçmeli 3 - - 5 3
GEE07002 İngilizce Communıcatıon and Advertısement Seçmeli 3 - - 5 3
GEE07003 İngilizce Effectıve Communıcatıon and Body Language Seçmeli 3 - - 5 3
GEE07004 İngilizce Effectıve Presentatıon Technıques Seçmeli 3 - - 5 3
GEE07005 İngilizce Medıa Lıteracy Seçmeli 3 - - 5 3
GEE07006 İngilizce Dıgıtal Advertısement and Socıal Medıa Seçmeli 3 - - 5 3
GEE08001 İngilizce Sıgn Language Seçmeli 3 - - 5 3
GEE08004 İngilizce Turkısh for Foreıgn Students III Seçmeli 3 - - 5 3
GEE08005 İngilizce Turkısh for Foreıgn Students IV Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08001 İngilizce Englısh III Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08001.1 İngilizce Englısh III Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08002.1 İngilizce Englısh IV Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08003.1 İngilizce Englısh V Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08004 Fransızca Fransızca I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08004.1 Fransızca French I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08005.1 Fransızca French II Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08006.1 Fransızca French III Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08007 İspanyolca İspanyolca I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08007.1 İspanyolca Spanısh I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08008.1 Diğer Spanısh II Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08009.1 Diğer Spanısh III Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08010 Diğer Rusça I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08010.1 Diğer Russıan I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08011.1 Diğer Russıan II Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08012.1 Diğer Russıan III Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08016 Arapça Arapça I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08016.1 Arapça Arabıan I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08017.1 Arapça Arabıan II Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08018.1 Arapça Arabıan III Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08019 Diğer Osmanlıca I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08019.1 Diğer Ottoman I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08020.1 Diğer Ottoman II Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08021.1 Diğer Ottoman III Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08022.1 Diğer Ottoman IV Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08023.1 Diğer Ottoman V Seçmeli 3 - - 5 3
GE02ING - GE Elective Courses (4. YY)
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor KREDİ
GEE01001 İngilizce Introductıon to Theatre Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01002 İngilizce Classıcal Turkısh Art and Artısts Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01003 İngilizce Fıne Arts ın Turkey Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01004 İngilizce Introductıon to Turkısh Classıcal Musıc Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01005 İngilizce Introductıon to World Musıc Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01006 İngilizce Color ın Space Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01007 İngilizce Art and Creatıvıty Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01008 İngilizce Style Consultıng Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01009 İngilizce The Art of Turkısh Cuısıne Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01010 İngilizce Vırtual Dıscovery of İstanbul Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01011 İngilizce Cıty and Culture Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01013 İngilizce Turkısh Poetry and Poets Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01014 İngilizce Creatıve Lıterature Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01015 İngilizce Hıstory of Cınema Seçmeli 3 - - 5 3
GEE02001 İngilizce Ottoman Culturel Hıstory Seçmeli 3 - - 5 3
GEE02002 İngilizce Hıstory of Cıvılızatıon Seçmeli 3 - - 5 3
GEE02003 İngilizce Anatolıan Cıvılızatıons Seçmeli 3 - - 5 3
GEE02004 İngilizce Introductıon to Archeology Seçmeli 3 - - 5 3
GEE02005 İngilizce Istanbul ın Socıal and Hıstorıcal Perspectıves Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03001 İngilizce Traffıc and Road Safety Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03002 İngilizce Ethıcs and Deontology Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03003 İngilizce Physıcal Fıtness Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03004 İngilizce Human Rıghts Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03005 İngilizce Engıneerıng Ethıcs Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03006 İngilizce Envıronmental Protectıon Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03007 İngilizce Physıcal Lıteracy Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03008 İngilizce Dısaster Awereness Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03009 İngilizce Volunteerıng Actıons Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03010 İngilizce Nutrıtıon and Healty Lıfe Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03011 İngilizce Lıfelong Sport Seçmeli 3 - - 5 3
GEE04001 İngilizce Modern Logıc Seçmeli 3 - - 5 3
GEE04002 İngilizce Contemporary Phılosopy Seçmeli 3 - - 5 3
GEE04003 İngilizce Phılosopy of Lıfe Seçmeli 3 - - 5 3
GEE04004 İngilizce Phılosopy of Medıa Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05001 İngilizce World Economıcs Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05002 İngilizce Behavıoural Economıcs Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05003 İngilizce Sustaınable Development Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05004 İngilizce Strategıc Roadmaps and Innovatıon Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05005 İngilizce Conflıct Management Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05006 Türkçe Behavıoral Fınance Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05007 İngilizce Fınancıal Lıteracy Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05008 İngilizce Entrepreneurshıp and Busıness Plan Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05009 İngilizce Learnıng Organızatıons Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05010 İngilizce Money and Investment Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05011 İngilizce Career Plannıng Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05012 İngilizce Fun at Work Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05013 İngilizce Project Desıgn and Management Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06001 İngilizce Sıber Securıty Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06002 Türkçe Scıence and Technology Development Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06003 İngilizce Web Technologıes Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06004 İngilizce Dıjıtal Content Productıon Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06005 İngilizce New Medıa Publıshıng Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06006 İngilizce Vıdeo Productıon Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06007 İngilizce R&D Management Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06008 İngilizce Unmanned Aerıal Vehıcle Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06009 İngilizce Artıfıcıal Intellıgence and Control Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06010 İngilizce Dıgıtal Lıteracy Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06011 İngilizce Technology Dependency Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06012 İngilizce Aerospace Technology Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06013 İngilizce 3D Modellıng and Vısualızatıon Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06014 İngilizce Sports and Technology Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06016 İngilizce VR Desıgn Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06017 İngilizce Character Desıgn Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06018 İngilizce Mobıle Interactıon Desıgn Seçmeli 3 - - 5 3
GEE07001 İngilizce Art of Communıcatıon Seçmeli 3 - - 5 3
GEE07002 İngilizce Communıcatıon and Advertısement Seçmeli 3 - - 5 3
GEE07003 İngilizce Effectıve Communıcatıon and Body Language Seçmeli 3 - - 5 3
GEE07004 İngilizce Effectıve Presentatıon Technıques Seçmeli 3 - - 5 3
GEE07005 İngilizce Medıa Lıteracy Seçmeli 3 - - 5 3
GEE07006 İngilizce Dıgıtal Advertısement and Socıal Medıa Seçmeli 3 - - 5 3
GEE08001 İngilizce Sıgn Language Seçmeli 3 - - 5 3
GEE08004 İngilizce Turkısh for Foreıgn Students III Seçmeli 3 - - 5 3
GEE08005 İngilizce Turkısh for Foreıgn Students IV Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08001 İngilizce Englısh III Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08001.1 İngilizce Englısh III Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08002.1 İngilizce Englısh IV Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08003.1 İngilizce Englısh V Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08004 Fransızca Fransızca I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08004.1 Fransızca French I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08005.1 Fransızca French II Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08006.1 Fransızca French III Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08007 İspanyolca İspanyolca I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08007.1 İspanyolca Spanısh I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08008.1 Diğer Spanısh II Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08009.1 Diğer Spanısh III Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08010 Diğer Rusça I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08010.1 Diğer Russıan I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08011.1 Diğer Russıan II Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08012.1 Diğer Russıan III Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08016 Arapça Arapça I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08016.1 Arapça Arabıan I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08017.1 Arapça Arabıan II Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08018.1 Arapça Arabıan III Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08019 Diğer Osmanlıca I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08019.1 Diğer Ottoman I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08020.1 Diğer Ottoman II Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08021.1 Diğer Ottoman III Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08022.1 Diğer Ottoman IV Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08023.1 Diğer Ottoman V Seçmeli 3 - - 5 3
2020SEC-5-PSK-İNG. - İİSBF Psikoloji İngilizce 5. YY. Seçmeli Dersler
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor KREDİ
EPSI323 İngilizce Health Psychology Seçmeli 3 - - 6 3
EPSI325 Türkçe Gender Pscychology Seçmeli 3 - - 6 3
EPSI327 Türkçe Experımental Psychology Seçmeli 3 - - 6 3
EPSI329 Türkçe Hıstory of Psychology Seçmeli 3 - - 6 3
EPSI331 Türkçe Forensıc Psychology Seçmeli 3 - - 6 3
EPSI333 İngilizce Selected Topıcs ın Psychopathology Seçmeli 3 - - 6 3
GE03ING - GE Elective Courses (5. YY)
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor KREDİ
GEE01001 İngilizce Introductıon to Theatre Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01002 İngilizce Classıcal Turkısh Art and Artısts Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01003 İngilizce Fıne Arts ın Turkey Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01004 İngilizce Introductıon to Turkısh Classıcal Musıc Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01005 İngilizce Introductıon to World Musıc Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01006 İngilizce Color ın Space Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01007 İngilizce Art and Creatıvıty Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01008 İngilizce Style Consultıng Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01009 İngilizce The Art of Turkısh Cuısıne Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01010 İngilizce Vırtual Dıscovery of İstanbul Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01011 İngilizce Cıty and Culture Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01013 İngilizce Turkısh Poetry and Poets Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01014 İngilizce Creatıve Lıterature Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01015 İngilizce Hıstory of Cınema Seçmeli 3 - - 5 3
GEE02001 İngilizce Ottoman Culturel Hıstory Seçmeli 3 - - 5 3
GEE02002 İngilizce Hıstory of Cıvılızatıon Seçmeli 3 - - 5 3
GEE02003 İngilizce Anatolıan Cıvılızatıons Seçmeli 3 - - 5 3
GEE02004 İngilizce Introductıon to Archeology Seçmeli 3 - - 5 3
GEE02005 İngilizce Istanbul ın Socıal and Hıstorıcal Perspectıves Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03001 İngilizce Traffıc and Road Safety Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03002 İngilizce Ethıcs and Deontology Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03003 İngilizce Physıcal Fıtness Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03004 İngilizce Human Rıghts Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03005 İngilizce Engıneerıng Ethıcs Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03006 İngilizce Envıronmental Protectıon Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03007 İngilizce Physıcal Lıteracy Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03008 İngilizce Dısaster Awereness Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03009 İngilizce Volunteerıng Actıons Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03010 İngilizce Nutrıtıon and Healty Lıfe Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03011 İngilizce Lıfelong Sport Seçmeli 3 - - 5 3
GEE04001 İngilizce Modern Logıc Seçmeli 3 - - 5 3
GEE04002 İngilizce Contemporary Phılosopy Seçmeli 3 - - 5 3
GEE04003 İngilizce Phılosopy of Lıfe Seçmeli 3 - - 5 3
GEE04004 İngilizce Phılosopy of Medıa Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05001 İngilizce World Economıcs Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05002 İngilizce Behavıoural Economıcs Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05003 İngilizce Sustaınable Development Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05004 İngilizce Strategıc Roadmaps and Innovatıon Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05005 İngilizce Conflıct Management Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05006 Türkçe Behavıoral Fınance Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05007 İngilizce Fınancıal Lıteracy Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05008 İngilizce Entrepreneurshıp and Busıness Plan Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05009 İngilizce Learnıng Organızatıons Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05010 İngilizce Money and Investment Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05011 İngilizce Career Plannıng Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05012 İngilizce Fun at Work Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05013 İngilizce Project Desıgn and Management Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06001 İngilizce Sıber Securıty Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06002 Türkçe Scıence and Technology Development Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06003 İngilizce Web Technologıes Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06004 İngilizce Dıjıtal Content Productıon Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06005 İngilizce New Medıa Publıshıng Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06006 İngilizce Vıdeo Productıon Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06007 İngilizce R&D Management Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06008 İngilizce Unmanned Aerıal Vehıcle Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06009 İngilizce Artıfıcıal Intellıgence and Control Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06010 İngilizce Dıgıtal Lıteracy Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06011 İngilizce Technology Dependency Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06012 İngilizce Aerospace Technology Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06013 İngilizce 3D Modellıng and Vısualızatıon Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06014 İngilizce Sports and Technology Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06016 İngilizce VR Desıgn Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06017 İngilizce Character Desıgn Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06018 İngilizce Mobıle Interactıon Desıgn Seçmeli 3 - - 5 3
GEE07001 İngilizce Art of Communıcatıon Seçmeli 3 - - 5 3
GEE07002 İngilizce Communıcatıon and Advertısement Seçmeli 3 - - 5 3
GEE07003 İngilizce Effectıve Communıcatıon and Body Language Seçmeli 3 - - 5 3
GEE07004 İngilizce Effectıve Presentatıon Technıques Seçmeli 3 - - 5 3
GEE07005 İngilizce Medıa Lıteracy Seçmeli 3 - - 5 3
GEE07006 İngilizce Dıgıtal Advertısement and Socıal Medıa Seçmeli 3 - - 5 3
GEE08001 İngilizce Sıgn Language Seçmeli 3 - - 5 3
GEE08004 İngilizce Turkısh for Foreıgn Students III Seçmeli 3 - - 5 3
GEE08005 İngilizce Turkısh for Foreıgn Students IV Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08001 İngilizce Englısh III Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08001.1 İngilizce Englısh III Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08002.1 İngilizce Englısh IV Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08003.1 İngilizce Englısh V Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08004 Fransızca Fransızca I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08004.1 Fransızca French I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08005.1 Fransızca French II Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08006.1 Fransızca French III Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08007 İspanyolca İspanyolca I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08007.1 İspanyolca Spanısh I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08008.1 Diğer Spanısh II Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08009.1 Diğer Spanısh III Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08010 Diğer Rusça I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08010.1 Diğer Russıan I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08011.1 Diğer Russıan II Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08012.1 Diğer Russıan III Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08016 Arapça Arapça I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08016.1 Arapça Arabıan I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08017.1 Arapça Arabıan II Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08018.1 Arapça Arabıan III Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08019 Diğer Osmanlıca I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08019.1 Diğer Ottoman I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08020.1 Diğer Ottoman II Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08021.1 Diğer Ottoman III Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08022.1 Diğer Ottoman IV Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08023.1 Diğer Ottoman V Seçmeli 3 - - 5 3
2020SEC-6-PSK-İNG. - İİSBF Psikoloji İngilizce 6. YY. Seçmeli Dersler
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor KREDİ
EPSI324 Türkçe Testıng and Measurement ın Psychology Seçmeli 2 2 - 6 3
EPSI326 Türkçe Ethıcs ın Psychology Seçmeli 3 - - 6 3
EPSI328 Türkçe Chıld-Adolescent Guılt Seçmeli 3 - - 6 3
EPSI330 Türkçe Envıronmental Psychology Seçmeli 3 - - 6 3
EPSI332 İngilizce Sensatıon and Perceptıon Seçmeli 3 - - 6 3
EPSI334 İngilizce Posıtıve Psychology Seçmeli 3 - - 6 3
GE04ING - GE Elective Courses (6. YY)
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor KREDİ
GEE01001 İngilizce Introductıon to Theatre Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01002 İngilizce Classıcal Turkısh Art and Artısts Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01003 İngilizce Fıne Arts ın Turkey Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01004 İngilizce Introductıon to Turkısh Classıcal Musıc Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01005 İngilizce Introductıon to World Musıc Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01006 İngilizce Color ın Space Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01007 İngilizce Art and Creatıvıty Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01008 İngilizce Style Consultıng Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01009 İngilizce The Art of Turkısh Cuısıne Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01010 İngilizce Vırtual Dıscovery of İstanbul Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01011 İngilizce Cıty and Culture Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01013 İngilizce Turkısh Poetry and Poets Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01014 İngilizce Creatıve Lıterature Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01015 İngilizce Hıstory of Cınema Seçmeli 3 - - 5 3
GEE02001 İngilizce Ottoman Culturel Hıstory Seçmeli 3 - - 5 3
GEE02002 İngilizce Hıstory of Cıvılızatıon Seçmeli 3 - - 5 3
GEE02003 İngilizce Anatolıan Cıvılızatıons Seçmeli 3 - - 5 3
GEE02004 İngilizce Introductıon to Archeology Seçmeli 3 - - 5 3
GEE02005 İngilizce Istanbul ın Socıal and Hıstorıcal Perspectıves Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03001 İngilizce Traffıc and Road Safety Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03002 İngilizce Ethıcs and Deontology Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03003 İngilizce Physıcal Fıtness Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03004 İngilizce Human Rıghts Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03005 İngilizce Engıneerıng Ethıcs Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03006 İngilizce Envıronmental Protectıon Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03007 İngilizce Physıcal Lıteracy Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03008 İngilizce Dısaster Awereness Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03009 İngilizce Volunteerıng Actıons Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03010 İngilizce Nutrıtıon and Healty Lıfe Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03011 İngilizce Lıfelong Sport Seçmeli 3 - - 5 3
GEE04001 İngilizce Modern Logıc Seçmeli 3 - - 5 3
GEE04002 İngilizce Contemporary Phılosopy Seçmeli 3 - - 5 3
GEE04003 İngilizce Phılosopy of Lıfe Seçmeli 3 - - 5 3
GEE04004 İngilizce Phılosopy of Medıa Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05001 İngilizce World Economıcs Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05002 İngilizce Behavıoural Economıcs Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05003 İngilizce Sustaınable Development Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05004 İngilizce Strategıc Roadmaps and Innovatıon Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05005 İngilizce Conflıct Management Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05006 Türkçe Behavıoral Fınance Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05007 İngilizce Fınancıal Lıteracy Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05008 İngilizce Entrepreneurshıp and Busıness Plan Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05009 İngilizce Learnıng Organızatıons Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05010 İngilizce Money and Investment Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05011 İngilizce Career Plannıng Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05012 İngilizce Fun at Work Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05013 İngilizce Project Desıgn and Management Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06001 İngilizce Sıber Securıty Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06002 Türkçe Scıence and Technology Development Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06003 İngilizce Web Technologıes Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06004 İngilizce Dıjıtal Content Productıon Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06005 İngilizce New Medıa Publıshıng Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06006 İngilizce Vıdeo Productıon Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06007 İngilizce R&D Management Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06008 İngilizce Unmanned Aerıal Vehıcle Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06009 İngilizce Artıfıcıal Intellıgence and Control Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06010 İngilizce Dıgıtal Lıteracy Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06011 İngilizce Technology Dependency Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06012 İngilizce Aerospace Technology Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06013 İngilizce 3D Modellıng and Vısualızatıon Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06014 İngilizce Sports and Technology Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06016 İngilizce VR Desıgn Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06017 İngilizce Character Desıgn Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06018 İngilizce Mobıle Interactıon Desıgn Seçmeli 3 - - 5 3
GEE07001 İngilizce Art of Communıcatıon Seçmeli 3 - - 5 3
GEE07002 İngilizce Communıcatıon and Advertısement Seçmeli 3 - - 5 3
GEE07003 İngilizce Effectıve Communıcatıon and Body Language Seçmeli 3 - - 5 3
GEE07004 İngilizce Effectıve Presentatıon Technıques Seçmeli 3 - - 5 3
GEE07005 İngilizce Medıa Lıteracy Seçmeli 3 - - 5 3
GEE07006 İngilizce Dıgıtal Advertısement and Socıal Medıa Seçmeli 3 - - 5 3
GEE08001 İngilizce Sıgn Language Seçmeli 3 - - 5 3
GEE08004 İngilizce Turkısh for Foreıgn Students III Seçmeli 3 - - 5 3
GEE08005 İngilizce Turkısh for Foreıgn Students IV Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08001 İngilizce Englısh III Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08001.1 İngilizce Englısh III Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08002.1 İngilizce Englısh IV Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08003.1 İngilizce Englısh V Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08004 Fransızca Fransızca I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08004.1 Fransızca French I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08005.1 Fransızca French II Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08006.1 Fransızca French III Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08007 İspanyolca İspanyolca I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08007.1 İspanyolca Spanısh I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08008.1 Diğer Spanısh II Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08009.1 Diğer Spanısh III Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08010 Diğer Rusça I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08010.1 Diğer Russıan I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08011.1 Diğer Russıan II Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08012.1 Diğer Russıan III Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08016 Arapça Arapça I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08016.1 Arapça Arabıan I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08017.1 Arapça Arabıan II Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08018.1 Arapça Arabıan III Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08019 Diğer Osmanlıca I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08019.1 Diğer Ottoman I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08020.1 Diğer Ottoman II Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08021.1 Diğer Ottoman III Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08022.1 Diğer Ottoman IV Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08023.1 Diğer Ottoman V Seçmeli 3 - - 5 3
2020SEC-7-PSK-İNG. - İİSBF Psikoloji İngilizce 7. YY. Seçmeli Dersler
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor KREDİ
EPSI425 Türkçe Neuropsychology Seçmeli 3 - - 6 3
EPSI427 Türkçe Cultural Anthropology Seçmeli 3 - - 6 3
EPSI429 Türkçe Clınıcal Intervıew Skılls Seçmeli 2 2 - 6 3
EPSI431 Türkçe Psychology and Cınema Seçmeli 3 - - 6 3
EPSI433 Türkçe Culture & Indıvıdualıty Seçmeli 3 - - 6 3
EPSI435 Türkçe Psychotherapy Practıces Seçmeli 2 2 - 6 3
EPSI437 İngilizce Sports Psychology Seçmeli 3 - - 6 3
EPSI439 Türkçe Interpersonel Relatıons and Communıcatıon Psychology Seçmeli 3 - - 6 3
GE05ING - GE Elective Courses (7. YY)
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor KREDİ
GEE01001 İngilizce Introductıon to Theatre Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01002 İngilizce Classıcal Turkısh Art and Artısts Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01003 İngilizce Fıne Arts ın Turkey Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01004 İngilizce Introductıon to Turkısh Classıcal Musıc Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01005 İngilizce Introductıon to World Musıc Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01006 İngilizce Color ın Space Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01007 İngilizce Art and Creatıvıty Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01008 İngilizce Style Consultıng Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01009 İngilizce The Art of Turkısh Cuısıne Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01010 İngilizce Vırtual Dıscovery of İstanbul Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01011 İngilizce Cıty and Culture Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01013 İngilizce Turkısh Poetry and Poets Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01014 İngilizce Creatıve Lıterature Seçmeli 3 - - 5 3
GEE01015 İngilizce Hıstory of Cınema Seçmeli 3 - - 5 3
GEE02001 İngilizce Ottoman Culturel Hıstory Seçmeli 3 - - 5 3
GEE02002 İngilizce Hıstory of Cıvılızatıon Seçmeli 3 - - 5 3
GEE02003 İngilizce Anatolıan Cıvılızatıons Seçmeli 3 - - 5 3
GEE02004 İngilizce Introductıon to Archeology Seçmeli 3 - - 5 3
GEE02005 İngilizce Istanbul ın Socıal and Hıstorıcal Perspectıves Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03001 İngilizce Traffıc and Road Safety Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03002 İngilizce Ethıcs and Deontology Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03003 İngilizce Physıcal Fıtness Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03004 İngilizce Human Rıghts Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03005 İngilizce Engıneerıng Ethıcs Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03006 İngilizce Envıronmental Protectıon Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03007 İngilizce Physıcal Lıteracy Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03008 İngilizce Dısaster Awereness Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03009 İngilizce Volunteerıng Actıons Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03010 İngilizce Nutrıtıon and Healty Lıfe Seçmeli 3 - - 5 3
GEE03011 İngilizce Lıfelong Sport Seçmeli 3 - - 5 3
GEE04001 İngilizce Modern Logıc Seçmeli 3 - - 5 3
GEE04002 İngilizce Contemporary Phılosopy Seçmeli 3 - - 5 3
GEE04003 İngilizce Phılosopy of Lıfe Seçmeli 3 - - 5 3
GEE04004 İngilizce Phılosopy of Medıa Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05001 İngilizce World Economıcs Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05002 İngilizce Behavıoural Economıcs Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05003 İngilizce Sustaınable Development Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05004 İngilizce Strategıc Roadmaps and Innovatıon Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05005 İngilizce Conflıct Management Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05006 Türkçe Behavıoral Fınance Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05007 İngilizce Fınancıal Lıteracy Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05008 İngilizce Entrepreneurshıp and Busıness Plan Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05009 İngilizce Learnıng Organızatıons Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05010 İngilizce Money and Investment Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05011 İngilizce Career Plannıng Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05012 İngilizce Fun at Work Seçmeli 3 - - 5 3
GEE05013 İngilizce Project Desıgn and Management Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06001 İngilizce Sıber Securıty Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06002 Türkçe Scıence and Technology Development Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06003 İngilizce Web Technologıes Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06004 İngilizce Dıjıtal Content Productıon Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06005 İngilizce New Medıa Publıshıng Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06006 İngilizce Vıdeo Productıon Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06007 İngilizce R&D Management Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06008 İngilizce Unmanned Aerıal Vehıcle Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06009 İngilizce Artıfıcıal Intellıgence and Control Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06010 İngilizce Dıgıtal Lıteracy Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06011 İngilizce Technology Dependency Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06012 İngilizce Aerospace Technology Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06013 İngilizce 3D Modellıng and Vısualızatıon Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06014 İngilizce Sports and Technology Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06016 İngilizce VR Desıgn Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06017 İngilizce Character Desıgn Seçmeli 3 - - 5 3
GEE06018 İngilizce Mobıle Interactıon Desıgn Seçmeli 3 - - 5 3
GEE07001 İngilizce Art of Communıcatıon Seçmeli 3 - - 5 3
GEE07002 İngilizce Communıcatıon and Advertısement Seçmeli 3 - - 5 3
GEE07003 İngilizce Effectıve Communıcatıon and Body Language Seçmeli 3 - - 5 3
GEE07004 İngilizce Effectıve Presentatıon Technıques Seçmeli 3 - - 5 3
GEE07005 İngilizce Medıa Lıteracy Seçmeli 3 - - 5 3
GEE07006 İngilizce Dıgıtal Advertısement and Socıal Medıa Seçmeli 3 - - 5 3
GEE08001 İngilizce Sıgn Language Seçmeli 3 - - 5 3
GEE08004 İngilizce Turkısh for Foreıgn Students III Seçmeli 3 - - 5 3
GEE08005 İngilizce Turkısh for Foreıgn Students IV Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08001 İngilizce Englısh III Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08001.1 İngilizce Englısh III Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08002.1 İngilizce Englısh IV Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08003.1 İngilizce Englısh V Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08004 Fransızca Fransızca I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08004.1 Fransızca French I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08005.1 Fransızca French II Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08006.1 Fransızca French III Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08007 İspanyolca İspanyolca I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08007.1 İspanyolca Spanısh I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08008.1 Diğer Spanısh II Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08009.1 Diğer Spanısh III Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08010 Diğer Rusça I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08010.1 Diğer Russıan I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08011.1 Diğer Russıan II Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08012.1 Diğer Russıan III Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08016 Arapça Arapça I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08016.1 Arapça Arabıan I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08017.1 Arapça Arabıan II Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08018.1 Arapça Arabıan III Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08019 Diğer Osmanlıca I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08019.1 Diğer Ottoman I Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08020.1 Diğer Ottoman II Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08021.1 Diğer Ottoman III Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08022.1 Diğer Ottoman IV Seçmeli 3 - - 5 3
GEX08023.1 Diğer Ottoman V Seçmeli 3 - - 5 3
IMUING - 8. YY IMU Elective Courses
Ders Kodu [DersinDili] Ders Adı Ders Türü [D] [U] [L] AKTS Rapor KREDİ
IMUING402 Türkçe Professıonal Practıse (Internshıp) (+Report) Seçmeli 2 20 - 30 12
IMUING404 Türkçe Workıng ın a Fırm as Permanent Employee (+Report) Seçmeli 2 20 - 30 12
IMUING406 Türkçe Applıed Research Project (Dıssertatıon) Seçmeli 2 20 - 30 12