GERİ DÖN

Ders Öğretim Planı


Dersin Kodu Dersin Adı Dersin Türü Yıl Yarıyıl AKTS Kredi
0 0 0 0

Lisans





1 Üniversitede edinilen mühendislik becerilerini ve bilgilerini profesyonel bir ortamda kullanabilir, geliştirebilir ve dönüştürebilir.
2 Profesyonel/akademik çalışma ortamında performans sergileyerek becerilerini geliştirir.
3 Profesyonel/akademik ortamlarda iletişim kurma becerilerini geliştirir.



Yok



Hafta Teorik [OgretimYontemVeTeknikleri] [OnHazirlik]
1 Öğrenci mesleği ile ilişkili birim/kurum/kuruluşlarda, tam zamanlı olarak çalışır. Gün içindeki mesleki faaliyetlerini içeren bir raporu haftalık olarak hazırlar.
2 Öğrenci mesleği ile ilişkili birim/kurum/kuruluşlarda, tam zamanlı olarak çalışır. Gün içindeki mesleki faaliyetlerini içeren bir raporu haftalık olarak hazırlar.
3 Öğrenci mesleği ile ilişkili birim/kurum/kuruluşlarda, tam zamanlı olarak çalışır. Gün içindeki mesleki faaliyetlerini içeren bir raporu haftalık olarak hazırlar.
4 Öğrenci mesleği ile ilişkili birim/kurum/kuruluşlarda, tam zamanlı olarak çalışır. Gün içindeki mesleki faaliyetlerini içeren bir raporu haftalık olarak hazırlar.
5 Öğrenci mesleği ile ilişkili birim/kurum/kuruluşlarda, tam zamanlı olarak çalışır. Gün içindeki mesleki faaliyetlerini içeren bir raporu haftalık olarak hazırlar.
6 Öğrenci mesleği ile ilişkili birim/kurum/kuruluşlarda, tam zamanlı olarak çalışır. Gün içindeki mesleki faaliyetlerini içeren bir raporu haftalık olarak hazırlar.
7 Öğrenci mesleği ile ilişkili birim/kurum/kuruluşlarda, tam zamanlı olarak çalışır. Gün içindeki mesleki faaliyetlerini içeren bir raporu haftalık olarak hazırlar.
8 Öğrenci mesleği ile ilişkili birim/kurum/kuruluşlarda, tam zamanlı olarak çalışır. Gün içindeki mesleki faaliyetlerini içeren bir raporu haftalık olarak hazırlar.
9 Öğrenci mesleği ile ilişkili birim/kurum/kuruluşlarda, tam zamanlı olarak çalışır. Gün içindeki mesleki faaliyetlerini içeren bir raporu haftalık olarak hazırlar.
10 Öğrenci mesleği ile ilişkili birim/kurum/kuruluşlarda, tam zamanlı olarak çalışır. Gün içindeki mesleki faaliyetlerini içeren bir raporu haftalık olarak hazırlar.
11 Öğrenci mesleği ile ilişkili birim/kurum/kuruluşlarda, tam zamanlı olarak çalışır. Gün içindeki mesleki faaliyetlerini içeren bir raporu haftalık olarak hazırlar.
12 Öğrenci mesleği ile ilişkili birim/kurum/kuruluşlarda, tam zamanlı olarak çalışır. Gün içindeki mesleki faaliyetlerini içeren bir raporu haftalık olarak hazırlar.
13 Öğrenci mesleği ile ilişkili birim/kurum/kuruluşlarda, tam zamanlı olarak çalışır. Gün içindeki mesleki faaliyetlerini içeren bir raporu haftalık olarak hazırlar.
14 Öğrenci mesleği ile ilişkili birim/kurum/kuruluşlarda, tam zamanlı olarak çalışır. Gün içindeki mesleki faaliyetlerini içeren bir raporu haftalık olarak hazırlar.
15 Öğrenci mesleği ile ilişkili birim/kurum/kuruluşlarda, tam zamanlı olarak çalışır. Gün içindeki mesleki faaliyetlerini içeren bir raporu haftalık olarak hazırlar.



Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri Adet Değer
Rapor Sunma 1 100
Toplam 100
Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri Adet Değer
Rapor Sunma 1 100
Toplam 100
Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri 40
Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri 60


Etkinlikler Sayısı Süresi (saat) Toplam İş Yükü (saat)
Uygulama/Pratik 14 40 560
Rapor Hazırlama 2 45 90
Rapor Sunma 2 45 90
Toplam İş Yükü (saat) 740

PÇ 1 PÇ 2 PÇ 3 PÇ 4 PÇ 5 PÇ 6 PÇ 7 PÇ 8 PÇ 9 PÇ 10 PÇ 11 PÇ 12 PÇ 13
ÖÇ 1 5 5
ÖÇ 2 5 5
ÖÇ 3 5 5
* Katkı Düzeyi : 1 Çok düşük 2 Düşük 3 Orta 4 Yüksek 5 Çok yüksek