GERİ DÖN

Ders Öğretim Planı


Dersin Kodu Dersin Adı Dersin Türü Yıl Yarıyıl AKTS Kredi
0 0 0 0

Lisans





1 Mühendislik pratiği hakkında bilgi sahibi olur.
2 Profesyonel/akademik çalışma ortamında performans sergileyerek becerilerini geliştirir.
3 Profesyonel/akademik ortamlarda iletişim kurma becerilerini geliştirir.
4 Üniversitede edinilen mühendislik becerilerini ve bilgilerini profesyonel bir ortamda kullanabilir, geliştirebilir ve dönüştürebilir.



Yok



Hafta Teorik [OgretimYontemVeTeknikleri] [OnHazirlik]
1 Öğrenci verilen/seçilen konu alanı ile ilişkili kapsamlı bir araştırma rapor hazırlamak üzere çalışır. Danışman gözetiminde ilerlettiği araştırmasını dönem içi ve sonunda teslim edecek şekilde hazırlar.
2 Öğrenci verilen/seçilen konu alanı ile ilişkili kapsamlı bir araştırma rapor hazırlamak üzere çalışır. Danışman gözetiminde ilerlettiği araştırmasını dönem içi ve sonunda teslim edecek şekilde hazırlar.
3 Öğrenci verilen/seçilen konu alanı ile ilişkili kapsamlı bir araştırma rapor hazırlamak üzere çalışır. Danışman gözetiminde ilerlettiği araştırmasını dönem içi ve sonunda teslim edecek şekilde hazırlar.
4 Öğrenci verilen/seçilen konu alanı ile ilişkili kapsamlı bir araştırma rapor hazırlamak üzere çalışır. Danışman gözetiminde ilerlettiği araştırmasını dönem içi ve sonunda teslim edecek şekilde hazırlar.
5 Öğrenci verilen/seçilen konu alanı ile ilişkili kapsamlı bir araştırma rapor hazırlamak üzere çalışır. Danışman gözetiminde ilerlettiği araştırmasını dönem içi ve sonunda teslim edecek şekilde hazırlar.
6 Öğrenci verilen/seçilen konu alanı ile ilişkili kapsamlı bir araştırma rapor hazırlamak üzere çalışır. Danışman gözetiminde ilerlettiği araştırmasını dönem içi ve sonunda teslim edecek şekilde hazırlar.
7 Öğrenci verilen/seçilen konu alanı ile ilişkili kapsamlı bir araştırma rapor hazırlamak üzere çalışır. Danışman gözetiminde ilerlettiği araştırmasını dönem içi ve sonunda teslim edecek şekilde hazırlar.
8 Öğrenci verilen/seçilen konu alanı ile ilişkili kapsamlı bir araştırma rapor hazırlamak üzere çalışır. Danışman gözetiminde ilerlettiği araştırmasını dönem içi ve sonunda teslim edecek şekilde hazırlar.
9 Öğrenci verilen/seçilen konu alanı ile ilişkili kapsamlı bir araştırma rapor hazırlamak üzere çalışır. Danışman gözetiminde ilerlettiği araştırmasını dönem içi ve sonunda teslim edecek şekilde hazırlar.
10 Öğrenci verilen/seçilen konu alanı ile ilişkili kapsamlı bir araştırma rapor hazırlamak üzere çalışır. Danışman gözetiminde ilerlettiği araştırmasını dönem içi ve sonunda teslim edecek şekilde hazırlar.
11 Öğrenci verilen/seçilen konu alanı ile ilişkili kapsamlı bir araştırma rapor hazırlamak üzere çalışır. Danışman gözetiminde ilerlettiği araştırmasını dönem içi ve sonunda teslim edecek şekilde hazırlar.
12 Öğrenci verilen/seçilen konu alanı ile ilişkili kapsamlı bir araştırma rapor hazırlamak üzere çalışır. Danışman gözetiminde ilerlettiği araştırmasını dönem içi ve sonunda teslim edecek şekilde hazırlar.
13 Öğrenci verilen/seçilen konu alanı ile ilişkili kapsamlı bir araştırma rapor hazırlamak üzere çalışır. Danışman gözetiminde ilerlettiği araştırmasını dönem içi ve sonunda teslim edecek şekilde hazırlar.
14 Öğrenci verilen/seçilen konu alanı ile ilişkili kapsamlı bir araştırma rapor hazırlamak üzere çalışır. Danışman gözetiminde ilerlettiği araştırmasını dönem içi ve sonunda teslim edecek şekilde hazırlar.
15 Öğrenci verilen/seçilen konu alanı ile ilişkili kapsamlı bir araştırma rapor hazırlamak üzere çalışır. Danışman gözetiminde ilerlettiği araştırmasını dönem içi ve sonunda teslim edecek şekilde hazırlar.



Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri Adet Değer
Uygulama/Pratik 1 50
Proje Hazırlama 1 50
Toplam 100
Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri Adet Değer
Rapor Hazırlama 1 50
Proje Hazırlama 1 50
Toplam 100
Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri 40
Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri 60


Etkinlikler Sayısı Süresi (saat) Toplam İş Yükü (saat)
Proje Sunma 1 750 750
Toplam İş Yükü (saat) 750

PÇ 1 PÇ 2 PÇ 3 PÇ 4 PÇ 5 PÇ 6 PÇ 7 PÇ 8 PÇ 9 PÇ 10 PÇ 11 PÇ 12 PÇ 13
ÖÇ 1 3 3 4
ÖÇ 2 4 5 4
ÖÇ 3 3 5 4
ÖÇ 4 5 4 3
* Katkı Düzeyi : 1 Çok düşük 2 Düşük 3 Orta 4 Yüksek 5 Çok yüksek