Ders Öğretim Planı
Dersin Kodu |
Dersin Adı |
Dersin Türü |
Yıl |
Yarıyıl |
AKTS |
Kredi |
|
|
|
0 |
0 |
0 |
0 |
Lisans
1 |
İspanyol mutfağının genel özelliklerini açıklar. |
2 |
İspanyol mutfağının pişirme yöntemleri öğrenir. |
3 |
İspanyol mutfağında kullanılan malzeme araç gereç çeşitlerini bilir ve kullanır. |
4 |
İspanyol mutfağının temel reçetelerini açıklar. |
Yok
Hafta |
Teorik |
[OgretimYontemVeTeknikleri] |
[OnHazirlik] |
1 |
İspanyol Mutfağının Tarihi ve Kültürü |
|
|
2 |
İspanyol Mutfağın da tapas hazırlama teknikleri. |
|
|
3 |
İspanyol Mutfağın da tapas hazırlama teknikleri. |
|
|
4 |
Empanada yapılış tekniği. |
|
|
5 |
İspanyol Mutfağı Çorba pişirme teknikleri. |
|
|
6 |
İspanyol Mutfağı Makarna pişirme teknikleri. |
|
|
7 |
İspanyol Mutfağı Pirinç Pişirme teknikleri ve Paella uygulaması. |
|
|
8 |
İspanyol Mutfağı Sebze pişirme teknikleri. |
|
|
9 |
Ara sınav |
|
|
10 |
İspanyol Mutfağı Deniz ürünleri işleme teknikleri. |
|
|
11 |
İspanyol Mutfağı Kırmızı et işleme teknikleri. |
|
|
12 |
İspanyol Mutfağı Kanatlılar pişirme teknikleri. |
|
|
13 |
İspanyol Mutfağı tatlı pişirme teknikleri. |
|
|
14 |
İspanyol Mutfağı tatlı pişirme teknikleri. |
|
|
15 |
Final |
|
|
Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri |
Adet |
Değer |
Ara Sınav |
1 |
100 |
Toplam
|
100
|
Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri |
Adet |
Değer |
Final Sınavı |
1 |
100 |
Toplam
|
100
|
Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri |
40
|
Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri |
60
|
Etkinlikler |
Sayısı |
Süresi (saat) |
Toplam İş Yükü (saat) |
Ara Sınav |
1 |
2 |
2 |
Final Sınavı |
1 |
2 |
2 |
Derse Katılım |
5 |
4 |
20 |
Laboratuvar |
14 |
4 |
56 |
Bireysel Çalışma |
14 |
3 |
42 |
Ara Sınav İçin Bireysel Çalışma |
14 |
2 |
28 |
Final Sınavı içiin Bireysel Çalışma |
14 |
2 |
28 |
Ev Ödevi |
1 |
2 |
2 |
Toplam İş Yükü (saat)
|
180
|
* Katkı Düzeyi : 1 Çok düşük 2 Düşük 3 Orta 4 Yüksek 5 Çok yüksek