GERİ DÖN

Ders Öğretim Planı


Dersin Kodu Dersin Adı Dersin Türü Yıl Yarıyıl AKTS Kredi
0 0 0 0

Lisans





1 İspanyol mutfağının genel özelliklerini açıklar.
2 İspanyol mutfağının pişirme yöntemleri öğrenir.
3 İspanyol mutfağında kullanılan malzeme araç gereç çeşitlerini bilir ve kullanır.
4 İspanyol mutfağının temel reçetelerini açıklar.



Yok



Hafta Teorik [OgretimYontemVeTeknikleri] [OnHazirlik]
1 İspanyol Mutfağının Tarihi ve Kültürü
2 İspanyol Mutfağın da tapas hazırlama teknikleri.
3 İspanyol Mutfağın da tapas hazırlama teknikleri.
4 Empanada yapılış tekniği.
5 İspanyol Mutfağı Çorba pişirme teknikleri.
6 İspanyol Mutfağı Makarna pişirme teknikleri.
7 İspanyol Mutfağı Pirinç Pişirme teknikleri ve Paella uygulaması.
8 İspanyol Mutfağı Sebze pişirme teknikleri.
9 Ara sınav
10 İspanyol Mutfağı Deniz ürünleri işleme teknikleri.
11 İspanyol Mutfağı Kırmızı et işleme teknikleri.
12 İspanyol Mutfağı Kanatlılar pişirme teknikleri.
13 İspanyol Mutfağı tatlı pişirme teknikleri.
14 İspanyol Mutfağı tatlı pişirme teknikleri.
15 Final



Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri Adet Değer
Ara Sınav 1 100
Toplam 100
Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri Adet Değer
Final Sınavı 1 100
Toplam 100
Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri 40
Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri 60


Etkinlikler Sayısı Süresi (saat) Toplam İş Yükü (saat)
Ara Sınav 1 2 2
Final Sınavı 1 2 2
Derse Katılım 5 4 20
Laboratuvar 14 4 56
Bireysel Çalışma 14 3 42
Ara Sınav İçin Bireysel Çalışma 14 2 28
Final Sınavı içiin Bireysel Çalışma 14 2 28
Ev Ödevi 1 2 2
Toplam İş Yükü (saat) 180

ÖÇ 1
ÖÇ 2
ÖÇ 3
ÖÇ 4
* Katkı Düzeyi : 1 Çok düşük 2 Düşük 3 Orta 4 Yüksek 5 Çok yüksek