GERİ DÖN

Ders Öğretim Planı


Dersin Kodu Dersin Adı Dersin Türü Yıl Yarıyıl AKTS Kredi
0 0 0 0

Lisans





1 Banket organizasyonu hakkında bilgi edinir.
2 Banketlerde kullanılan araç ve gereçleri tanır ve kullanır.
3 Banket organizasyonu aşamalarını öğrenir ve uygular.
4 Banket organizasyonunun kontrolünü sağlar.



Yok



Hafta Teorik [OgretimYontemVeTeknikleri] [OnHazirlik]
1 Yiyecek içecek işletmeleri ve türleri
2 Turizm işletmelerinde yiyecek-içecek departmanları
3 Ziyafet- banket türleri
4 Banket personeli - Konaklama işletmelerinde ziyafet yönetimi
5 Banket menülerinin planlanması ve türleri
6 Banket salonlarının düzenlenmesi
7 Banket operasyonlarının fiyatlandırılması
8 Ara sınav
9 Banket emri ve çalışma düzeni
10 Banket organizasyonunun kontrolü
11 Banket satış süreci
12 Banket satış süreci
13 Örnek olay
14 Örnek Olay
15 Final Sınavı



Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri Adet Değer
Ara Sınav 1 100
Toplam 100
Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri Adet Değer
Final Sınavı 1 100
Toplam 100
Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri 40
Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri 60


Etkinlikler Sayısı Süresi (saat) Toplam İş Yükü (saat)
Ara Sınav 1 1 1
Final Sınavı 1 1 1
Ara Sınav İçin Bireysel Çalışma 1 30 30
Final Sınavı içiin Bireysel Çalışma 1 35 35
Okuma 1 48 48
Performans 1 10 10
Toplam İş Yükü (saat) 125

ÖÇ 1
ÖÇ 2
ÖÇ 3
ÖÇ 4
* Katkı Düzeyi : 1 Çok düşük 2 Düşük 3 Orta 4 Yüksek 5 Çok yüksek