Ders Öğretim Planı
Dersin Kodu |
Dersin Adı |
Dersin Türü |
Yıl |
Yarıyıl |
AKTS |
Kredi |
|
|
|
0 |
0 |
0 |
0 |
Lisans
1 |
Banket organizasyonu hakkında bilgi edinir. |
2 |
Banketlerde kullanılan araç ve gereçleri tanır ve kullanır. |
3 |
Banket organizasyonu aşamalarını öğrenir ve uygular. |
4 |
Banket organizasyonunun kontrolünü sağlar. |
Yok
Hafta |
Teorik |
[OgretimYontemVeTeknikleri] |
[OnHazirlik] |
1 |
Yiyecek içecek işletmeleri ve türleri |
|
|
2 |
Turizm işletmelerinde yiyecek-içecek departmanları |
|
|
3 |
Ziyafet- banket türleri |
|
|
4 |
Banket personeli - Konaklama işletmelerinde ziyafet yönetimi |
|
|
5 |
Banket menülerinin planlanması ve türleri |
|
|
6 |
Banket salonlarının düzenlenmesi |
|
|
7 |
Banket operasyonlarının fiyatlandırılması |
|
|
8 |
Ara sınav |
|
|
9 |
Banket emri ve çalışma düzeni |
|
|
10 |
Banket organizasyonunun kontrolü |
|
|
11 |
Banket satış süreci |
|
|
12 |
Banket satış süreci |
|
|
13 |
Örnek olay |
|
|
14 |
Örnek Olay |
|
|
15 |
Final Sınavı |
|
|
Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri |
Adet |
Değer |
Ara Sınav |
1 |
100 |
Toplam
|
100
|
Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri |
Adet |
Değer |
Final Sınavı |
1 |
100 |
Toplam
|
100
|
Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri |
40
|
Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri |
60
|
Etkinlikler |
Sayısı |
Süresi (saat) |
Toplam İş Yükü (saat) |
Ara Sınav |
1 |
1 |
1 |
Final Sınavı |
1 |
1 |
1 |
Ara Sınav İçin Bireysel Çalışma |
1 |
30 |
30 |
Final Sınavı içiin Bireysel Çalışma |
1 |
35 |
35 |
Okuma |
1 |
48 |
48 |
Performans |
1 |
10 |
10 |
Toplam İş Yükü (saat)
|
125
|
* Katkı Düzeyi : 1 Çok düşük 2 Düşük 3 Orta 4 Yüksek 5 Çok yüksek