GERİ DÖN

Ders Öğretim Planı


Dersin Kodu Dersin Adı Dersin Türü Yıl Yarıyıl AKTS Kredi
0 0 0 0

Önlisans





1 Uçak içi servis ve ikramın önemi açıklanır.
2 Kabinde yapılan servis şekillerini ve servis için gerekli ikram ve kırtasiye malzemelerini öğrenme
3 Uçuş sınıfları arasındaki farkları ve uygun ikram çeşidini öğrenme
4 İçecek ve yiyecek ikramı konusunda pratik beceriye sahip olma
5 Serviste dikkat edilmesi gereken usulleri kavrama



Yok



Hafta Teorik [OgretimYontemVeTeknikleri] [OnHazirlik]
1 Dünden bugüne uçakta ikram
2 Uçakta ikram ve önemi
3 İkramın yolcu üzerindeki etkisi
4 İkram planlamasındaki ana faktörler
5 İkram planlamasındaki ana faktörler
6 İkram öncesi galley hazırlıkları
7 İkram ürünlerinin temini
8 ARA SINAV
9 Servis Usulleri
10 Servis Usulleri
11 Gally'de kullanılan malzemeler
12 Ekip yemeği
13 Uçaklarda ikram edilen menü seçenekleri
14 Tüm konular genel tekrar
15 FİNAL SINAVI



Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri Adet Değer
Ara Sınav 1 100
Toplam 100
Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri Adet Değer
Final Sınavı 1 100
Toplam 100
Yarıyıl (Yıl) İçi Etkinlikleri 40
Yarıyıl (Yıl) Sonu Etkinlikleri 60


Etkinlikler Sayısı Süresi (saat) Toplam İş Yükü (saat)
Ara Sınav 1 15 15
Final Sınavı 1 20 20
Derse Katılım 1 10 10
Uygulama/Pratik 1 10 10
Soru-Yanıt 1 10 10
Proje Hazırlama 1 15 15
Ara Sınav İçin Bireysel Çalışma 1 20 20
Final Sınavı içiin Bireysel Çalışma 1 25 25
Toplam İş Yükü (saat) 125

ÖÇ 1
ÖÇ 2
ÖÇ 3
ÖÇ 4
ÖÇ 5
* Katkı Düzeyi : 1 Çok düşük 2 Düşük 3 Orta 4 Yüksek 5 Çok yüksek